V Optiki Primc ponujamo bralna očala na magnet, za profesionalno ali domačo rabo.

Zaključili smo dobrodelno akcijo zbiranja rabljenih očal za odpravo mladih zdravnikov v Kenijo.

Ali veste, da obstajajo različni dizajni progresivnih stekel? Pravilna izbira je zelo pomembna in mora biti prilagojena vašemu načinu življenja.
V Optiki Primc vam strokovno svetujemo in pomagamo izbrati prava stekla za primerno ceno.

Za malo glamurja na korekcijskih steklih lahko poskrbimo s kristali Swarovski. Vsak kristal je brušen z  visokotehnološkim proizvodnim procesom in je primerljiv z diamanti najvišje kakovosti, kar mu daje popoln izgled. Kristali so na voljo v različnih barvnih odtenkih, ogledate pa si jih lahko v Optiki Primc.

Očala snemajte tako, da primete obe ročki, nikoli jih ne odlagajte tako, da bi ležala na steklih, shranjujte jih v etuiju.Korekcijska očala so vedno narejena za posameznega uporabnika in jih ne sme uporabljati nihče drug. Korekcijska očala tudi niso, razen v posebnih in vnaprej dogovorjenih primerih, zaščitno sredstvo, in se ne smejo uporabljati v ta namen.

Se vam je že zgodilo, da ste poškodovali očala?
Lastna vgradnja stekel nam omogoča izdelavo očal že v 1 dnevu. Poškodovana očala tudi lotamo, menjamo nosnike, vijake, ročke ipd.

Optika Primc – že 40 let vaš partner za odličen vid.

V Optiki Primc so vam na voljo tehnološko naprednejša stekla, ki izboljšujejo vidljivost ob zmanjšani svetlobi in slabših vremenskih pogojih.

Se zavedate, da je uporaba sončnih očal zaradi škodljivega UV-sevanja priporočljiva v vseh letnih časih? Doza sevanja je kumulativna, kar pomeni, da se škodljivi učinki na očesne strukture seštevajo.

Sončna očala za vse generacije na voljo v Optiki Primc!

Očala Optike Primc so bila 7. 3. 2019 na ogled na zabavi Model Models v baru KluBar v Kranj. Moči smo združili s Studiom U3nek in trgovino Gringo.

Korekcijski okvirji 2 v 1. Magnetni nastavek: polariziran, lahek, enostaven za uporabo.
Vabljeni v Optiko Primc.

Uživajte v vožnji z EnRoute, s Hoyinimi očalnimi lečami, posebej zasnovanimi za voznike. Z njimi boste uživali v jasnem in kontrastnem pogledu tako na daljavo kot na armaturno ploščo in ogledala. Vožnja z njimi bo udobnejša in suverena, ne glede na vremenske razmere in obdobje dneva.

Že na voljo v Optiki Primc!

Smučate, deskate ali se sankate z dioptrijskimi očali? Izognite se morebitnim poškodbam. Za vas imamo rešitev: optični adapter za dioptrijska stekla, katerega preprosto vstavite v smučarska očala.

Obiščite nas v Optiki Primc!

Wewood korekcijski okvirji in sončna očala. Posebna zato, ker so narejena iz bombažnih vlaken in lesene kaše.

Vabljeni v Optiko Primc.

Visoko kvalitetna športna očala z dioptrijo. Odlična izbira za v dvorano ali na prostem, za otroke in odrasle…

Vabljeni v Optiko Primc.