Kontaktne leče

Na voljo so kontaktne leče, tekočine in pripadajoči preparati vseh proizvajalcev, ki so navzoči na našem trgu: Menicon, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Wohlk, Zeiss, Ciba Vision, Bausch & Lomb in drugi.

Glede na čas nošenja, vrsto uporabe in materiale, lahko izbirate med:

  • enodnevnimi, 14-dnevnimi, mesečnimi, polletnimi in dvoletnimi kontaktnimi lečami
  • mehkimi, poltrdimi in trdimi kontaktnimi lečami.

Na voljo so tudi barvne leče z dioptrijo ali brez ter leče na Naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček, kar vam je predpisal zdravnik specialist.

Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS za kontaktne leče.

Rednim naročnikom kontaktnih leč in tekočin nudimo stalni popust zvestobe. Ob prvem poskusu uporabe vam BREZPLAČNO pripada 1 par kontaktnih leč in testna tekočina (100 ml).

Izjema so le individualne kontaktne leče, pri katerih vam poskusni par zaračunamo po veljavnem ceniku dobavitelja.

Kontaktne leče vam morajo nuditi idealno ostrino vida in korigirati refrakcijske napake očesa. Prav tako mora baza kontaktne leče ustrezati zakrivljenosti vaše roženice. Prileganje mora biti optimalno, ker bo le tako uporaba nemoteča in udobna.

Vseeno je potrebno poudariti, da nakup brez predhodnega strokovnega pregleda oči vsekakor odsvetujemo. Zavedati se morate, da je kontaktna leča tujek v vašem očesu ter da je zdravo in varno nošenje zelo pomembno za vaše oči, ki so nenadomestljive. Uporaba kontaktnih leč v kombinaciji s korekcijskimi očali je vsekakor priporočljiva.

Če ste ali bi radi postali uporabnik kontaktnih leč, nas obiščite, ker le kakovostne leče nudijo udobje in zdravo nošenje.

Prilagodili se bomo vašim željam in potrebam ter vam strokovno in prijazno svetovali.

Ste se kdaj spraševali,
kako bi izgledali z drugo barvo oči?